Spot the Dot

Ik ben met mijn skateboardmerk Gentlemenskateboards is weer een mooie samenwerking aangegaan. Dit keer hebben we de handen in één geslagen met ‘Spot the Dot’ @spot.the.dot om een aantal gelimiteerde skateboards uit te brengen.

‘Spot the Dot’ is een non-profit organisatie die met artsen, patiënten en artiesten vanuit de hele wereld werkt om mensen bewust te maken van het gevaar van melanoom en andere vormen van huidkanker. Ieder jaar krijgen wereldwijd steeds meer mensen huidkanker. Wanneer preventie niet lukt, is het ontdekken van huidkanker in een vroeg stadium cruciaal en goed behandelbaar. Het is belangrijk om veranderingen in je huid in de gaten te houden.

Samen hebben we een board uitgebracht om aandacht te genereren voor huidkanker. Dit kunstwerk maakt deel uit van de Faster Than Skincancer-campagne van ‘Spot the Dot’. De afbeelding op de plank is een conceptueel werk waar onze pogingen om de zee, moeder natuur en het leven om ons heen in bedwang te houden. Het werk is opgebouwd uit een handgemaakte collage gemaakt van oude zwart-wit boeken. De print wordt door mijzelf middels een heattransfer op het board aangebracht.

Naast het ontwerp van Gentlemenskateboards is er ook een plank ontworpen door Don Leon. Bekijk de link in mijn bio voor beschikbaarheid en bestelmogelijkheden.

Mooie groet, Jeroen

Spot the dot