Skateboard shop

Hoe begin je een skateboard shop? Nog voordat wij Gentle skateboards startten, maakten we ontwerpen voor andere merken. We ontwierpen voor bijvoorbeeld voor Emillion skateboards, Meow skateboards en Sovrn Skateboards. Door samen te werken met andere merken deden wij kennis op over de markt en de verschillende woodshops. Het was voor ons een logische vervolgstap om Gentle skateboards en een online skateboard shop op te zetten. Gentlemenskateboards is in 2019 ontstaan ​​uit de wens om skateboarden te promoten. Wij hebben geen fysieke winkel maar werken als online winkel. 

skateboard winkel

Dit zijn een aantal ontwerpen die wij hebben uitgebracht voor Emillion skateboards. Emillion is een Duits skateboardmerk met een groot hart voor skateboarden en de creativiteit er omheen.

Skate team

Gentlemenskateboards ondersteunt opkomend talent. We leveren een bijdrage aan de cultuur die wij al 33 jaar bij ons dragen. Ons doel is om een evenwichtig team te vormen dat skateboarden omarmt maar ook onze creatieve ideeën weet uit te dragen. 

Bekijk ons uitgebreide assortiment aan SkateboardsT shirts,  petten,  tassen en sweaters.  

Bekijk ook eens onze Youtube-pagina: Gentlemenskateboards