Skateboard print

Om de skateboard print van het skateboard  ‘You and me’ te maken, zijn we de samenwerking aangegaan met een aantal kinderen. De vrije manier van werken van kinderen is voor ons een bron van inspiratie. We houden van de kleurcombinaties, vormen en vertellingen die kinderen in hun tekeningen stoppen. De vrijheid daarin is iets waar we blij van worden.

De kindertekeningen dienden als uitgangspunt voor de uiteindelijke print op de het skateboard deck. Samen met eigen schildertechnieken en collages, wordt een interessante en bruikbare compositie gemaakt.

De prints van Gentlemenskateboards worden met de hand gemaakt. Dit brengt een structuur, combinatie en gevoel tot stand brengt die wij met de computer niet kunnen bereiken.

De computer is voor ons meer een hulpmiddel bij het opmaken van het bestand en het optimaliseren van de print.

pop skateboard you and me

You and me Gentle video

Gentlemen skateboards is een creatief platform gericht op skateboarden en de wereld erom heen. Om onze producten te promoten maken wij graag gebruik van stop motion video’s. Zo een stop motion is gemaakt van losstaande afbeeldingen die wij middels de combinatie van muziek en stopmotion videobewerking in beweging brengen. Bijgaand de video voor het onlangs uitgebrachte board ‘You and me”

Bekijk ons aanbod aan  boards en prints. 

youtube: Gentlemenskateboards

skateboard You and me.