Skateboard decks

Showing 1–12 of 14 results

Skateboard decks

Gentlemen Agreement Skateboard Company is een in Nederland gebaseerd platform, gericht op het maken van skateboard decks, kunst, illustratie, animatie en de wereld om skateboarden heen, We willen daar waar mogelijk opkomend talent stimuleren en een bijdrage leveren aan de cultuur die wij al 33 jaar bij ons dragen. Gentlemenskateboards wordt gerund door skaters.

Gentlemenskateboards is in 2019 ontstaan ​​uit de wens om skateboarden te promoten en unieke, eigenzinnige en betekenisvolle skateboards te ontwerpen. Alle boards zijn enkelvoudig geperst en gemaakt van de beste esdoorn hout (maple). Wij werken met Canadese Maple (esdoorn hout) uit duurzaam onderhouden bossen. Het aanbrengen van de prints en de afwerking verzorgen wij in Nederland.

Skateboard prints

Ons doel is om bijzondere skateboard prints te ontwerpen. Wij besteden veel aandacht aan de print van onze boards om elke keer weer unieke boards uit te brengen. Bij het aanschaffen van een skateboard van Gentlemens krijg je een print naar keuze cadeau.

Bekijk ons aanbod aan shape boards en prints.

youtube: Gentlemenskateboards