Skateboard caps

Gentlemen heeft een uitgebreid assortiment aan skateboard caps. Wij houden van kwalitatief goede en hoogwaardige skate caps die gemaakt zijn van duurzame materialen. De caps zijn in maat te verstellen en hebben een mooie pasvorm. In onze collectie hebben wij twee soorten caps en petten, namelijk de 5 panel en de 6 panel cap. Deze twee soorten caps komen in diverse kleuren en in een variatie aan stijlen.

5 panel cap

tweed cap

De 5 panel caps en petten bieden wij aan in twee uitvoeringen. De standaard 5 panel cap en de zogeheten Floppy 5 Panel cap. Beide modellen bestaan zoals de naam al doet vermoeden uit vijf delen. Waarbij de standaard 5 panel cap bestaat uit twee afgeronde zijpanelen, twee smalle bovenpanelen en een voorpaneel boven de klep dat de pet zijn herkenbare uiterlijk geeft. De Tweed camper cap is hier een mooie voorbeeld van.

 

De floppy cap is een unconstructed 5 panel cap en heeft een ongestructureerd ontwerp, waardoor het een flexibele en gemakkelijk te dragen cap is. Floppy cap green is hier een voorbeeld van.

floppy skate cap

6 panel cap

De 6 panel caps van Gentle hebben een hebben ongestructureerd ontwerp. De 6 panel caps en petten bieden wij aan in twee uitvoeringen. De rib stof cap en de faded versie. Beide versies hebben een natuurlijk pasvorm en zijn gemaakt van Tweed geweven stoffen.

Zoals je kunt lezen bieden wij verschillende soorten petten die allemaal verschillen qua fit en ontwerp. Kom je er niet uit, stel je vraag gerust. Ons assortiment skateboard caps vind je hier.

En natuurlijk onze youtube pagina.

skateboard cap