Skate shop

Gentlemenskateboards is een creatieve skate shop in Nederland. Gentlemenskateboards verkoopt kleding, caps en natuurlijk skateboards. Gentlemenskateboards is in 2018 begonnen als een online skate shop die sinds jaar en dag de skatecommunitie ondersteund. We doen dit door eerlijke prijzen te hanteren, het organiseren van wedstrijden/events, maar ook door het organiseren van kunst gerelateerde exposities en zetten wij ons in voor de realisatie van skateparken.

In 2018 begon de skateshop boven op zolder, inmiddels zijn we een maatje groter gegroeid dan de zolder. Maar nog steeds houden wij de prijzen laag en passend bij onze kosten. We kunnen dit doen omdat we zelf voorziend zijn. De prints ontwerpen we zelf, de contacten met de woodshops onderhouden wij zelf, onze boards bedrukken wij zelf, het inpakken en verzenden doen wij zelf zonder tussenschakel van distribiteurs of andere schakels.

Als skateshop beiden wij een uitgebreid assortiment aan boards. Onze boards worden gemaakt in Mexico bij een woodshop waar ook de boards van Toy machine, flip, Stereo en Thank you worden gemaakt. Naast de collectie boards brengen wij ook gelimiteerde series uit.

Voor vragen en advies kan je altijd bij ons terecht We skaten zelf al 35 jaar en weten waar we over praten.

skateshop
skateshop
skateshop
skateshop

Skateboards
Gentle youtube page