Ruby Soho galerie

Ruby Soho galerie

Naast dat ik, met een mooie benaming, creatief directeur ben van Gentle, ben ik ook kunstenaar @jeroenblok1976. Door de periode van corona heb ik een tijd niet geëxposeerd. Tot nu!. Ik ben dan ook blij mijn eerst volgende solo expositie kenbaar te maken.

Save the date!! Zondag 19 juni, vanaf 14:00 opent ‘Blinded By The Lights’ bij Ruby Soho Galerie in Den Bosch.  Ben je altijd al benieuwd naar hoe de graphics van Gentle tot stand komen? Wees erbij! Daarbij lijkt het mij oprecht leuk jullie tijdens de opening te zien en ontmoeten.

Onderstaande tekst is van de galerie en dekt de lading van mijn werkwijze:

Ondanks de uiteenlopende schilderkundige en thematische onderwerpen die Jeroen Blok onder handen neemt, variërend van abstract materiaalonderzoek tot series waarin figuratie en abstractie elkaar in een spannende balans houden, is zijn handschrift voor degene die zich in zijn oeuvre verdiept zeer herkenbaar. Een seriematige aanpak is typerend voor zijn werkwijze, evenals een evident plezier in het experimenteren met technieken en materialen, resulterend in onconventioneel gebruik van collagetechniek, intrigerende gelaagdheden en de narratieve beeldtaal. Werkwijze en gekozen thematiek getuigen van een behoefte aan volstrekte autonomie, en een mate van onaangepastheid, tegendraadsheid en eigenzinnigheid.

www.jeroenblok.com
www.rubysohogalerie.nl

Skateboardgraphics

ruby soho galerie
Ruby soho
ruby soho
Ruby Soho galerie