Nederlands skateboard merk

Het Nederlands Skateboard merk Gentlemen skateboards is een creatief platform gericht op skateboarden en de wereld erom heen. Gentlemen ontwerpt op een unieke en eigenzinnige wijze. We ondersteunen opkomend talent en leveren een bijdrage aan de cultuur die wij al 33 jaar bij ons dragen. Gentlemenskateboards wordt gerund door en voor skateboarden.  

Skateboard

Gentlemenskateboards is een Nederlands skateboard merk in 2019 ontstaan ​​uit de wens om skateboarden te promoten en unieke, eigenzinnige en betekenisvolle skateboards te ontwerpen. Alle boards zijn enkelvoudig geperst en gemaakt van de beste esdoorn hout (maple). Wij werken uitsluitend met Amerikaans hardrock esdoornhout uit duurzaam ouderhouden bossen. Het aanbrengen van de prints en de afwerking gebeurt in Nederland. Ons doel is om bijzondere skateboard prints te ontwerpen. Veel van onze prints worden in eerste instantie handmatig ontworpen. Wij besteden veel aandacht aan de print van onze boards om elke keer weer unieke boards uit te brengen. 

Biologische kleding

Ons doel is om biologische kleding te promoten die is gemaakt met een respect voor mens en milieu. Wij gebruiken daar waar mogelijk biologische, gerecyclede materialen en fairwear producten. De kleding van Gentle wordt met de hand gezeefdrukt.

Bekijk ons uitgebreide assortiment aan Skateboards, T shirtspetten,  tassen , sweaters en prints

Bezoek ook eens ons youtubekanaal: Gentlemenskateboards