Heattransfer voor skateboards

Waarom een Heattransfer voor skateboards? Wij merken dat skateboards duurder worden, hout prijzen stijgen en de transportkosten rijzen de pan uit. Willen wij hierin meegaan…? Nee liever niet.

Persoonlijk vinden we de boards wel erg duur geworden. Om die redenen hebben wij wat wijzigingen doorgevoerd. Door de aanschaf van een eigen Heattransfer voor skateboards zijn wij minder afhankelijk. Flexibeler en kunnen wij directer inkopen en efficiënter werken waardoor wij de prijzen niet verhogen, maar juist gelijk kunnen houden of kunnen verlagen.

Gentlemenskateboards is in 2019 ontstaan ​​uit de wens om skateboarden te promoten en unieke en eigenzinnige prints te ontwerpen. Wij werken uitsluitend met Amerikaans hardrock esdoornhout uit duurzaam ouderhouden bossen. Vanaf heden zullen wij switchen van woodshop.

Waar wij eerst gebruik maakte van Dwindle hout, zullen wij nu gebruik maken van Clutch woodshop. Clutch is o.a. verantwoordelijk voor Pizza skateboards, Rip & dip, Cleaver en zoveel meer.  Door deze verandering zullen we een aantal nieuwe shapes uitbrengen passend bij Gentlemenskateboards.

Al onze boards worden geleverd met gratis griptape, stickers en natuurlijk de meest gewilde prints/posters van de hele wereld. Mocht je vragen hebben en/of opmerkingen, stel ze gerust.  mooie groet, Jeroen.

-Heattransfer
Gentlemen skateboards
-Square shape
-Inclusief griptape
-Maple uit duurzaam onderhouden bossen
-Built to last/built to skate
-inclusief een off set print 60x80cm, 300 grams mat paper

Skateboards
Gentle youtube page 

Heattransfer skateboards