Gentle

Gentle (mens) skateboards is een creatief platform gericht op skateboarden en de wereld erom heen. Gentle ontwerpt op een unieke en eigenzinnige wijze. We ondersteunen opkomend talent en leveren een bijdrage aan de cultuur die wij al 33 jaar bij ons dragen. Gentlemenskateboards wordt gerund door en voor skateboarden. Voor meer info kunt u ons altijd mailen.

skateboards

Gentlemenskateboards is in 2019 ontstaan ​​uit de wens om skateboarden te promoten en unieke, eigenzinnige en betekenisvolle skateboards te ontwerpen. Alle boards zijn enkelvoudig geperst en gemaakt van de beste esdoorn hout (maple). Wij werken uitsluitend met Amerikaans hardrock esdoornhout uit duurzaam ouderhouden bossen. Het aanbrengen van de prints en de afwerking gebeurt in Nederland. Ons doel is om bijzondere skateboard prints te ontwerpen. Veel van onze prints worden in eerste instantie handmatig ontworpen. Wij besteden veel aandacht aan de print van onze boards om elke keer weer unieke boards uit te brengen. 

Biologische kleding

Ons doel is om biologische kleding te promoten die is gemaakt met een respect voor mens en milieu. Wij gebruiken daar waar mogelijk biologische, gerecyclede materialen en fairwear producten. De kleding van Gentle wordt met de hand gezeefdrukt.

 

Prints

Off-set druk/print/poster,  60×80 cm op 170 grams mat stevig papier. Voor onze (skateboard) graphics en posters gebruiken wij graag afbeeldingen die zijn opgebouwd als een collage. Hierbij maken wij gebruik van afbeeldingen uit oude zwart wit fotoboeken. Laag op laag knippen en plakken wij deze om diepte te creëren. Van deze collage’s maken wij afdrukken op posterformaat met een mooie matte kwaliteit. Deze poster heeft een verwijzing naar het dierenwelzijn. De print wordt in een stevige koker verzonden.

Skateboards worden geleverd met de bijbehorende print of een andere print naar keuze.

Bekijk ons uitgebreide assortiment aan Skateboards, T shirtspetten,  tassen , sweaters en prints

Bezoek ook eens ons youtube-kanaal: Gentlemenskateboards

Jeroen Blok de oprichter en drijvende kracht achter Gentlemenskateboards is ook kunstenaar, illustrator en fotograaf.
Zijn werk en info is te vinden op de volgende websites:

www.jeroenblok.com: hier vindt u de schilderijen/collages en tekeningen.
www.zoziejemaar.nl: hier vindt u de illustraties en toegepaste producten.
www.michaelviktor.com: hier vindt u de fotografie van Jeroen Blok.