Gentle Blog  | A Gentlemens Agreement Skateboard Company

Welkom op de blog van Gentle. Gentle (Gentlemen skateboards) is een creatief platform gericht op skateboarden en de wereld erom heen. Op deze blog treft u nieuwsberichten aan die wij leuk vinden om met jullie te delen. Hierbij kun je denken aan hoe wij de graphics van Gentle maken en tonen wij skateboardfooty. 

Gentle

Gentle is in 2019 ontstaan ​​uit de wens om skateboarden te promoten en unieke, eigenzinnige en betekenisvolle skateboards te ontwerpen. Alle boards zijn enkelvoudig geperst en gemaakt van de beste esdoorn hout (maple). Wij werken uitsluitend met Amerikaans hardrock esdoornhout uit duurzaam ouderhouden bossen. Het aanbrengen van de prints en de afwerking gebeurt in Nederland. Ons doel is om bijzondere skateboard prints te ontwerpen. Veel van onze prints worden in eerste instantie handmatig ontworpen. Wij besteden veel aandacht aan de print van onze boards om elke keer weer unieke boards uit te brengen. Op de blogpagina van Gentlemenskateboards laten wij beeldmateriaal zien hoe wij de prints maken en bedenken. 

Bekijk ons uitgebreide assortiment aan Skateboards, T shirtspetten,  tassen , sweaters en prints

Bezoek ook eens ons youtube-kanaal: Gentlemenskateboards

Jeroen Blok de oprichter en drijvende kracht achter Gentlemenskateboards is ook kunstenaar, illustrator, skateboarder en fotograaf.

Zijn werk en info is te vinden op de volgende websites:

www.jeroenblok.com: hier vindt u de schilderijen/collages en tekeningen
www.zoziejemaar.nl: hier vindt u de illustraties en toegepaste producten.
www.michaelviktor.com: hier vindt u de fotografie van Jeroen Blok.