Een skateboard bedrukken

Loop je al een tijdje rond met het idee om een skateboard te bedrukken? Neem je dan contact op? Wellicht kunnen we iets voor elkaar betekenen.

Gentlemenskateboards is in 2019 opgericht door Jeroen Blok en is gevestigd in Nieuwkoop, Nederland. Gentlemenskateboards is toegewijd en professioneel. Wij houden van skateboarden, maar wellicht nog meer van toffe en originele skateboardprints en de creativiteit die de skateboardcultuur met zich meeneemt.

Er is gewoon iets geweldigs aan het ontwerpen van je eigen deck. Naast dat wij betekenisvolle ontwerpen maken voor Gentlemenskateboards, ontwerpen wij ook voor andere merken als Emillion, Meow, Super Orange skateboards, Sovrn en meer.

Omdat wij beschikken over een eigen heattransfermachine (waar je prints mee aanbrengt op een skateboard) zien wij ook mogelijkheden om kleine uitgaves voor anderen te produceren.  Heb je een creatief idee en zie je deze graag op een skateboard, laat je het dan weten?

Wij gebruiken hout uit Mexico van Clutch Woodshop om een skateboard te bedrukken. Clutch Woodshop is één van de drie toonaangevende leveranciers van skateboards in Mexico.

Mocht je vragen hebben en of informatie willen neem gerust contact op.

Skateboards
Gentle youtube page .

custom skateboards
custom skateboard